top of page
DIENSTEN

Met een frisse blik naar iets kijken en daarop met creatieve oplossingen komen is een van mijn kwaliteiten. Daarna begint het gecompliceerde realiseren.


Dankzij operationele en managementervaring kan ik op alle terreinen van het innovatieproces waarde toevoegen en organisaties verder helpen. Van de eerste strategische verkenningen, de ideefase, de businesscase tot en met de implementatie.

Programma- en project

Programma- en projectmanagement

Innovatie, vernieuwing en verandering is vaak een onderdeel van een groter geheel. In een bestaande organisatie is bijvoorbeeld behoefte aan een andere manier van werken om de strategie te realiseren. Dit soort organisatievraagstukken lossen we graag met u op.

 

Afhankelijk van de behoefte en complexiteit kunnen we kiezen voor een programmatische of projectmatige aanpak. Daarbij kan ik u ontzorgen door het geheel op te zetten en indien gewenst ook (tijdelijk) te leiden. Het kan gaan van concrete vernieuwingsprojecten tot het neerzetten van hele innovatie-processen of het organiseren van innovatiemanagement in bedrijven en instellingen.

Consultancy

Consultancy

Veel organisaties worstelen met vernieuwing. Hoe pak je het aan, hoe kom je aan nieuwe ideeën, hoe realiseer je dat in een druk bedrijf of veranderende instelling, hoe richt je een innovatieproces in, welke status moet je vernieuwing geven, hoe zet je mensen in?

Door jarenlange ervaring met vernieuwing binnen organisaties heb ik veel geleerd. Ik neem u als opdrachtgever op een prettige manier mee om u op een onafhankelijke manier te adviseren. Het maakt daarbij niet uit of het een klein onderwerp is of een complexe uitdaging.

Conceptontwikkeling

Ik heb veel ervaring in alle fases van het conceptontwikkelproces en kan zowel als projectleider, facilitator als creatieve ontwikkelaar actief zijn.

Innovatiefunnel Ideoom
Anker 1

Innovatie met VOORT

Als gecertificeerd Master VOORT-facilitator kan ik u in de idee-ontwikkelingsfase begeleiden met de VOORT-methodiek. In de afgelopen tien jaar heb ik deze krachtige methode vanuit alle rollen en perspectieven doorlopen en/of geleid. U krijgt daarmee gegarandeerd resultaten uit uw project.

Interim-management

Het is mogelijk om mij tijdelijk in te zetten voor het opzetten van een team, afdeling of eenheid op het gebied van vernieuwing. Door mijn brede ervaring in zowel lijn-, project-, als programmamanagement kan ik snel effectief zijn voor uw organisatie.

Als gedreven zelfstarter vind ik na een korte intake mijn weg en los ik uw managementvraagstuk op.

Interim-management

Coaching

Vernieuwers hebben het doorgaans lastig. Het is een hele kunst om een goede plek voor zichzelf en voor de vernieuwing te krijgen en uit te bouwen.

Door een snelle onderkenning van de behoefte voor de persoon, zijn/haar rol en de behoefte van de organisatie kan ik met coaching hulp bieden. Dat kan door het delen van kennis en ervaring, maar ook door het stellen van scherpe vragen. Met een open  houding en de wil om te groeien is het een proces wat veel energie geeft.

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Coaching
bottom of page